• Advertisement

Optare "Tempo"

Moderator: MAN 16.242

Forum rules
  • A topic icon must be used with the thread title of all threads.
  • No more than 10 photos per post with a maximum of 50 in any one page in a thread.
  • Maximum photo width 1000 pixels.
  • For full photo rules and how to attach photos see viewtopic.php?f=10&t=28459
  • Thank you :)

Optare "Tempo"

Postby venturatiger » Sat May 06, 2017 3:55 pm

Hi all, a Demo Optare "Tempo" 1HD2YC on rail duties for Ventura at Sandringham Station today 06/05/2017

IMG_4971.jpg
User avatar
venturatiger
 
Posts: 1496
Joined: Tue Apr 27, 2004 10:18 pm
Location: Mentone
Has thanked: 306 times
Been thanked: 276 times

Re: Optare "Tempo"

Postby funbus » Mon May 08, 2017 9:40 am

Looks like a $400000 bus that has little presence. Here is one of Sita's buses that owe them next to nothing and look just as good from a public's point of view in my eyes. :shock:

Also I know it's just a demo, but is it legal to run a passenger bus for profit on standard Victorian number plates regardless to the fact that its on loan :?:
Attachments
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg (121.42 KiB) Viewed 1659 times
"Its only a bus if it smells like diesel!" Electric buses might aswell be trams!!**
User avatar
funbus
 
Posts: 609
Joined: Wed Jul 08, 2009 9:29 am
Has thanked: 47 times
Been thanked: 31 times
Favourite Vehicle: man sl200 mkI

Re: Optare "Tempo"

Postby busboy » Tue May 09, 2017 10:54 am

I believe You can run the bus that way.
The operators Accreditation number must be displayed to identify who is actually operating the bus, and is responsible for the maintenance etc.
busboy
 
Posts: 122
Joined: Tue Dec 18, 2007 1:55 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 9 times

Re: Optare "Tempo"

Postby E.L.Wood » Tue May 09, 2017 1:21 pm

busboy wrote:I believe You can run the bus that way.
The operators Accreditation number must be displayed to identify who is actually operating the bus, and is responsible for the maintenance etc.

Transdev have not displayed a current accreditation number since day 1
yolo seems to be a bit of a trend!
User avatar
E.L.Wood
 
Posts: 1026
Joined: Tue Mar 09, 2004 10:06 pm
Location: sitting at the Computer sometimes
Has thanked: 45 times
Been thanked: 56 times
Favourite Vehicle: PMC Adelaide bodied Elwood

Re: Optare "Tempo"

Postby busboy » Fri May 12, 2017 4:38 pm

Transdev have not displayed a current accreditation number since day 1


You do not need to display an accreditation number if the vehicle has Accredited Bus plates, as these will relate to the operator of the bus.

i.e. You can't register a bus with these plates 'AO' or "BS" if you can't prove that you are an Accredited Operator.
busboy
 
Posts: 122
Joined: Tue Dec 18, 2007 1:55 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 9 times



  • Advertisement

Return to Photos - Melbourne/Vic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests