• Advertisement

Subscription feature broken?

News and comments about this board.

Subscription feature broken?

Postby Passenger 57 » Sun Sep 14, 2014 6:17 pm

Is topic subscription aka "Notify me when a reply is posted" broken or disabled? Or it just me? I notice I haven't been received these emails lately for topics thats I have previously selected notification for and I haven't unsubscribed. Thanks.
Passenger 57
 
Posts: 677
Joined: Fri May 23, 2014 9:43 pm
Has thanked: 101 times
Been thanked: 69 times

Re: Subscription feature broken?

Postby Fleet Lists » Sun Sep 14, 2014 6:24 pm

You have not by any chance changed your email address?
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 19420
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 933 times
Been thanked: 988 times

Re: Subscription feature broken?

Postby Passenger 57 » Sun Sep 14, 2014 7:06 pm

No. I just checked that e-mail address can receive mail and matches that in my settings. Are notifications working for you? Can you send me an IM, so I can see whether I get a notification for that. Thanks.
Passenger 57
 
Posts: 677
Joined: Fri May 23, 2014 9:43 pm
Has thanked: 101 times
Been thanked: 69 times

Re: Subscription feature broken?

Postby Fleet Lists » Sun Sep 14, 2014 7:56 pm

I have sent a Pm to see if you are being notified of that.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 19420
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 933 times
Been thanked: 988 times

Re: Subscription feature broken?

Postby Passenger 57 » Sun Sep 14, 2014 8:11 pm

Not as yet. I wonder if my mail provider is blocking ATDB. They've most recently been marking ATDB notifications as spam. I might try changing my address to another provider and see if that makes a difference.
Passenger 57
 
Posts: 677
Joined: Fri May 23, 2014 9:43 pm
Has thanked: 101 times
Been thanked: 69 times

Re: Subscription feature broken?

Postby chuppa » Mon Sep 15, 2014 4:23 am

Have the same issue as Passenger 57. 5 threads I follow did not send out a notification email.

Nothing at all has changed on my end.

Nothing in SPAM either.
User avatar
chuppa
 
Posts: 28
Joined: Tue May 15, 2012 2:02 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: Subscription feature broken?

Postby chuppa » Mon Sep 15, 2014 1:25 pm

Seems the notification emails are working again now :)
User avatar
chuppa
 
Posts: 28
Joined: Tue May 15, 2012 2:02 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Re: Subscription feature broken?

Postby T1200 » Mon Oct 13, 2014 11:56 pm

Unfortunately we were sending out 100000000000 spam messages and you will find most of the missing emails in your spam box as we were blacklisted. Also please ensure your password is secure :mrgreen:
Reality continues to ruin my life.
User avatar
T1200
Administrator
 
Posts: 3860
Joined: Sat Jun 11, 2005 9:42 pm
Location: Sydney
Has thanked: 10 times
Been thanked: 21 times
Favourite Vehicle: MAN 18.310 CNG Volgren CR228L



  • Advertisement

Return to News & Administration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest