• Advertisement

Server problems today

News and comments about this board.

Server problems today

Postby Fleet Lists » Thu Jan 02, 2014 4:51 pm

We have been encountering some server problems this afternoon.

The board and photo gallery appear to be working again now but the fleet lists and some other functions such the operator lists from the Bus Australia home page still do not appear to be working.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 19284
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 923 times
Been thanked: 975 times

Re: Server problems today

Postby Fleet Lists » Thu Jan 02, 2014 5:28 pm

The fleet lists also came back some time ago.

There was then still a problem with the operator lists from the Bus Australia home page. I noticed that the php.init script had been changed.
So I have added "register_globals = on" back to it which seems to have solved that problem.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 19284
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 923 times
Been thanked: 975 times

Re: Server problems today

Postby Bedford-29 » Thu Jan 02, 2014 5:40 pm

Yeah tell me about it I tried to get onto ATDB I tried twice then left it for a little while tried again got on alright went out then I came back in and the problem again but it seems to be working okay now.
Previoulsy known as United Diesel 15
User avatar
Bedford-29
 
Posts: 4933
Joined: Mon Sep 20, 2010 1:31 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 552 times

Re: Server problems today

Postby Maladjusted » Thu Jan 02, 2014 10:28 pm

:roll:
Oh no the boards' down again, what else would I do?

I know, I'll try to help preserve some 100% scale model transport history that isn't just a picture either.

While the server had its conniptions thisarvo the admin were working feverishly to resolve the issues and good on em well done!!
Who bleedin thanked me? I was just doin my job
Maladjusted
 
Posts: 886
Joined: Sun Mar 07, 2004 9:17 pm
Location: Brisbane
Has thanked: 1 time
Been thanked: 71 times

Re: Server problems today

Postby Fleet Lists » Mon Jan 06, 2014 2:12 pm

I finally got back the ability to upload photos to the photo gallery late this morning.

Have uploaded two days worth so far (12 photos) and hope to upload another 12 later today to catch up.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 19284
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 923 times
Been thanked: 975 times

Re: Server problems today

Postby Newcastle Flyer » Tue Mar 04, 2014 9:18 pm

And twice just then I got a "Internal Server Error" in super-mega big text. Once when I tried to click on new posts, and the other when I tried to report Internal Server Errror" here. (Copies text just in case!)
Signature on holidays
User avatar
Newcastle Flyer
 
Posts: 4155
Joined: Fri Apr 09, 2004 1:20 pm
Location: Somewhere between here, there & anywhere!
Has thanked: 24 times
Been thanked: 95 times

Re: Server problems today

Postby nbus » Tue Mar 04, 2014 9:24 pm

I have had that for 2 days now and it is still going on.
No diggedy diggedy NB I`m the bad boy, roll MC, so sexy

I got the classy swag,Now that's why I get flagged.
nbus
 
Posts: 695
Joined: Wed Sep 30, 2009 1:28 pm
Location: Brisbane
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times
Favourite Vehicle: Volvo B7RLE [Volgren]

Re: Server problems today

Postby Fleet Lists » Tue Mar 04, 2014 9:38 pm

This seems to be an intermittent problem over the past week or so.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 19284
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 923 times
Been thanked: 975 times

Re: Server problems today

Postby nbus » Wed Mar 05, 2014 10:44 pm

I was having some other problem too before it was not the same.
No diggedy diggedy NB I`m the bad boy, roll MC, so sexy

I got the classy swag,Now that's why I get flagged.
nbus
 
Posts: 695
Joined: Wed Sep 30, 2009 1:28 pm
Location: Brisbane
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times
Favourite Vehicle: Volvo B7RLE [Volgren]

Received 'Fatal Error'

Postby Off The Rails » Sat Mar 08, 2014 5:53 pm

G'day all,
about 5 minutes I received a 'Fatal Error' while trying to access the index page.
Code: Fatal error: Out of memory (allocated 2097152) (tried to allocate 30720 bytes) in /home/busaustr/public_html/forum/includes/session.php on line 1984

Has anyone else had this?

Cheers! :wink:
Part of a 8 person trek to Mongolia, during July 2016.
Officially the last person to tag off the 381 - 20/5/16.
User avatar
Off The Rails
 
Posts: 987
Joined: Tue Dec 13, 2011 7:47 pm
Location: No where near the Gutta
Has thanked: 207 times
Been thanked: 183 times
Favourite Vehicle: Anything with an engine brake

Re: Server problems today

Postby Fleet Lists » Sat Mar 08, 2014 7:01 pm

This is one of a number of variations of the problems described in this thread.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 19284
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 923 times
Been thanked: 975 times

Re: Server problems today

Postby Newcastle Flyer » Mon Mar 10, 2014 1:09 am

It took at least five errors before I was able to post about them here.
Signature on holidays
User avatar
Newcastle Flyer
 
Posts: 4155
Joined: Fri Apr 09, 2004 1:20 pm
Location: Somewhere between here, there & anywhere!
Has thanked: 24 times
Been thanked: 95 times

Re: Received 'Fatal Error'

Postby R44 » Mon Mar 10, 2014 6:31 am

Off The Rails wrote:G'day all,
about 5 minutes I received a 'Fatal Error' while trying to access the index page.
Code: Fatal error: Out of memory (allocated 2097152) (tried to allocate 30720 bytes) in /home/busaustr/public_html/forum/includes/session.php on line 1984

Has anyone else had this?

Cheers! :wink:


PHP Memory fault.
Asperger's Network - https://www.asperger.net.au
User avatar
R44
 
Posts: 590
Joined: Wed Jul 21, 2010 1:12 pm
Has thanked: 28 times
Been thanked: 42 times
Favourite Vehicle: MO-8205

Re: Server problems today

Postby Newcastle Flyer » Mon Mar 10, 2014 11:15 pm

Yep!

( I better put in reply to R44 as this forum is likely to develop a fault, that could mess up the order of the posts again! )
Signature on holidays
User avatar
Newcastle Flyer
 
Posts: 4155
Joined: Fri Apr 09, 2004 1:20 pm
Location: Somewhere between here, there & anywhere!
Has thanked: 24 times
Been thanked: 95 times

Re: Server problems today

Postby Daniel » Tue Mar 11, 2014 5:35 am

Newcastle Flyer wrote:Yep!

( I better put in reply to R44 as this forum is likely to develop a fault, that could mess up the order of the posts again! )

Oh is it likely NF? Get over yourself... :roll:
User avatar
Daniel
Administrator
 
Posts: 6638
Joined: Mon Jul 04, 2005 9:03 pm
Location: Sutherland Shire
Has thanked: 333 times
Been thanked: 868 times
Favourite Vehicle: Mercedes-Benz O405 / CC '510'

Re: Received 'Fatal Error'

Postby Lt. Commander Data » Thu Mar 13, 2014 6:29 pm

Off The Rails wrote:G'day all,
about 5 minutes I received a 'Fatal Error' while trying to access the index page.
Code: Fatal error: Out of memory (allocated 2097152) (tried to allocate 30720 bytes) in /home/busaustr/public_html/forum/includes/session.php on line 1984

Has anyone else had this?

Cheers! :wink:


I had that problem a few days ago. I reloaded the page and it was fine. It has not done it since
First person on 822, 865 (2016 re-route).
Last person on 867, 868.
Adelaide Metro Photography. For all your Adelaide bus photo needs.
User avatar
Lt. Commander Data
 
Posts: 1988
Joined: Thu Feb 27, 2014 8:09 am
Location: Stirling (West), South Australia
Has thanked: 1010 times
Been thanked: 206 times
Favourite Vehicle: Volgren CR224Ls (esp. 3269)



  • Advertisement

Return to News & Administration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest