IE8 & Chrome browser issue with Board Competition thread

News and comments about this board.

IE8 & Chrome browser issue with Board Competition thread

Postby Newcastle Flyer » Sat Nov 19, 2011 10:29 pm

Earlier on I was able to view the pictures in attachments & post replies in the Board Competition thread using Google Chrome.

But I just came back to view it again, but this time both Chrome & Internet Explorer & had the POST REPLY button missing, and for the attachments came up "You do not have the required permissions to view the files attached to this post."

I can only view in IE8 & Chrome via the PRIVATE browser button, but that is no good as I can't post. Firefox does allow me to see them & reply, but I've just had an issue where it is very, very slow.

Could I have accidentally pressed a tab/button on Chrome that stops viewing of attachments? But if that is the case, why would it affect Internet Explorer at the same time?
User avatar
Newcastle Flyer
 
Posts: 3829
Joined: Fri Apr 09, 2004 1:20 pm
Location: Somewhere between here, there & anywhere!
Has thanked: 12 times
Been thanked: 76 times

Re: IE8 & Chrome browser issue with Board Competition thread

Postby Newcastle Flyer » Sun Nov 20, 2011 11:51 am

And for some reason it is still happening in both IE8 & Chrome.

Edit: I'm now unable to view and post reply in the Board Competition thread in ALL browses, including Firefox.
Help save the Newcastle Rail Line: Keep trains to Newcastle Station, & Click Here
User avatar
Newcastle Flyer
 
Posts: 3829
Joined: Fri Apr 09, 2004 1:20 pm
Location: Somewhere between here, there & anywhere!
Has thanked: 12 times
Been thanked: 76 times


Return to News & Administration

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 1 guest