Problem today.

News and comments about this board.

Re: Problem today.

Postby 1whoknows » Tue Jan 10, 2012 4:03 pm

Fleet lists working OK for me now and no obvious loss of data - however times of postings seem to be out by one hour. This is being made at 5.03pm.
"A climate change denier is what an idiot calls a realist" (1whoknows)
User avatar
1whoknows
 
Posts: 3260
Joined: Tue Mar 09, 2004 11:55 am
Location: Melbourne
Has thanked: 26 times
Been thanked: 209 times

Re: Problem today.

Postby 1whoknows » Tue Jan 10, 2012 4:04 pm

Fleet lists now working for me with no obvious loss of data.

However there appears to be a one hour issue on posting times.

This message is being posted at 5.04pm

EDIT: sorry for the second one - I thought for a minute the first post had not worked. :oops:
"A climate change denier is what an idiot calls a realist" (1whoknows)
User avatar
1whoknows
 
Posts: 3260
Joined: Tue Mar 09, 2004 11:55 am
Location: Melbourne
Has thanked: 26 times
Been thanked: 209 times

Re: Problem today.

Postby busrider » Tue Jan 10, 2012 4:06 pm

I don't see any issues with times on the messages being posted, they are displaying the correct time for me...
Modbury Depot - Serving the North
User avatar
busrider
Moderator
 
Posts: 1836
Joined: Fri Jun 20, 2008 11:35 pm
Location: Modbury Depot
Has thanked: 25 times
Been thanked: 92 times
Favourite Vehicle: Anything with a loud ZF

Re: Problem today.

Postby system improver » Tue Jan 10, 2012 4:12 pm

Everything seems to be working OK. Thanks for the behind the scenes efforts to sort out the gremlins.
User avatar
system improver
 
Posts: 2486
Joined: Fri Dec 29, 2006 7:38 am
Location: Melbourne
Has thanked: 136 times
Been thanked: 285 times
Favourite Vehicle: 1949 MBA Seddon

Re: Problem today.

Postby Fleet Lists » Tue Jan 10, 2012 4:18 pm

This email is to inform you that your cPanel account (busaustr) will be migrated to a new Australian server. This will be completed on 09/01/2012 at 1am AEST with no foreseen downtime. If you are using an external dns provider this please update the A record to 119.17.160.244 after the mentioned time.


This would explain the loss of some posts about the time the cutover took place. Unfortunately the recipienet of the email was away at the time and hence we could not give any warning. It was sent on 8/1 do did not give much warning.

They always say there will be no downtime or other problems, but that's never true!

Hopefully this will sort out all the problems
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 15777
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 620 times
Been thanked: 608 times

Re: Problem today.

Postby Fleet Lists » Tue Jan 10, 2012 4:21 pm

1whoknows wrote:Fleet lists working OK for me now and no obvious loss of data - however times of postings seem to be out by one hour. This is being made at 5.03pm.


I have reset your daylight savings to Yes which should solve that problem.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 15777
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 620 times
Been thanked: 608 times

Re: Problem today.

Postby gen man » Tue Jan 10, 2012 5:29 pm

What happened to all th fleet list updates made by myself & others yesterday??? I hope they haven't been lost again!!! :oops: :evil:
need red GA:516, 517, 520, 521, 654 to 655, 662, 665, 668, 672, 676, 831.
AAT-Kings:
2014 - Year of Privatisation!
User avatar
gen man
 
Posts: 865
Joined: Sat Mar 06, 2004 9:20 pm
Location: On a Greyhound track
Has thanked: 2 times
Been thanked: 12 times
Favourite Vehicle: Leyland Worldmaster CRT2/1

Re: Problem today.

Postby Fleet Lists » Tue Jan 10, 2012 6:06 pm

I am not in a position to comment on that.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 15777
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 620 times
Been thanked: 608 times

Re: Problem today.

Postby R44 » Tue Jan 10, 2012 7:46 pm

So, How often are backups taken? Just out of curiosity?
"For your convenience, please arrive at the station well before your train is due to depart" - Taylor Owyyns at Wentworthville Station
Asperger's Network - http://aspergersnetwork.com
User avatar
R44
 
Posts: 576
Joined: Wed Jul 21, 2010 1:12 pm
Has thanked: 28 times
Been thanked: 42 times
Favourite Vehicle: MO-8205

Re: Problem today.

Postby Ben O » Wed Jan 11, 2012 8:31 am

Can anyone confirm whether it is safe to do fleetlists updates again?
User avatar
Ben O
 
Posts: 2457
Joined: Sat Apr 17, 2004 5:30 pm
Location: Sydney
Has thanked: 89 times
Been thanked: 196 times

Re: Problem today.

Postby Hornibrook » Wed Jan 11, 2012 9:25 am

R44 wrote:So, How often are backups taken? Just out of curiosity?

Every few days, sometimes a week. Last update I did was on New Year's Day, and we've seem to have lost all Tassie updates which I did two days ago, and some Victorian one's.

I note that some NSW updates have been lost too?
User avatar
Hornibrook
 
Posts: 2369
Joined: Mon Mar 03, 2008 6:04 pm
Location: Brisbane
Has thanked: 33 times
Been thanked: 86 times

Re: Problem today.

Postby Hornibrook » Wed Jan 11, 2012 9:32 am

If there was a bit more communication with those who run the board, perhaps I could've backed up the databases which constantly change BEFORE they were all moved to another server.
User avatar
Hornibrook
 
Posts: 2369
Joined: Mon Mar 03, 2008 6:04 pm
Location: Brisbane
Has thanked: 33 times
Been thanked: 86 times

Re: Problem today.

Postby Daniel » Wed Jan 11, 2012 10:54 am

For your own information Nick, warning was given one day before the server migration took place and the board administrator was on holidays. Sometimes these things happen.
User avatar
Daniel
Administrator
 
Posts: 5949
Joined: Mon Jul 04, 2005 9:03 pm
Location: Sutherland Shire
Has thanked: 281 times
Been thanked: 650 times
Favourite Vehicle: Mercedes-Benz O405 / CC '510'

Re: Problem today.

Postby Hornibrook » Wed Jan 11, 2012 11:09 am

Daniel wrote:For your own information Nick, warning was given one day before the server migration took place and the board administrator was on holidays. Sometimes these things happen.

Yes, I got the email too from Ken.

Point is, whenever my own website changes, I am well aware of any upcoming changes, and it seems a little short sighted to give a warning one day before, when other factions of BA require constant back ups.

It seems every year we lose updates to the lists, not out of our fault, but because of an overall server/BA issue.
User avatar
Hornibrook
 
Posts: 2369
Joined: Mon Mar 03, 2008 6:04 pm
Location: Brisbane
Has thanked: 33 times
Been thanked: 86 times

Re: Problem today.

Postby ka9102 » Thu Feb 02, 2012 1:26 pm

i am having problems with the auto login,apparently the forum would not allow me to save username and password,I have to manually enter these details each time.bloody annoying!! :evil:
transporting oranges to the world...
User avatar
ka9102
 
Posts: 3669
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:34 pm
Location: QE II Square,Downtown Auckland
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times
Favourite Vehicle: MAN SL200

Re: Problem today.

Postby gld59 » Thu Feb 02, 2012 2:18 pm

I don't know exactly what's happening for you, but there may be different ways of achieving the result you want. Some browsers (eg Firefox, Opera) will allow you to save login information - Firefox, by default I think, offers to save such info whenever you login anywhere. In Firefox, go to Tools, Options, Security.

I can't speak for IE, as I try not to use it (because XP can only go as far as IE8). I would think it can also save login info, though.

gld
gld59
 
Posts: 1196
Joined: Tue Jun 05, 2007 6:30 pm
Location: Sydney
Has thanked: 15 times
Been thanked: 24 times

Previous

Return to News & Administration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests