• Advertisement

Problem today.

News and comments about this board.

Problem today.

Postby Fleet Lists » Wed Sep 21, 2011 1:41 pm

I have just gor home and received an email that someone was getting a blank page when accessing the board.

I notice that nothing has been posted since 11.14am but I am not having a problem at the moment.

PS Two other posts seem to have got in at 1.39pm and at 1.41pm. So it appears as though there may have been a problem but it has now gone away.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 20124
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 989 times
Been thanked: 1070 times

Re: Problem today.

Postby nbus » Wed Sep 21, 2011 3:15 pm

Yer there was i could not get on to Bus Aus at all.
No diggedy diggedy NB I`m the bad boy, roll MC, so sexy

I got the classy swag,Now that's why I get flagged.
nbus
 
Posts: 699
Joined: Wed Sep 30, 2009 1:28 pm
Location: Brisbane
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times
Favourite Vehicle: Volvo B7RLE [Volgren]

Quite often slow today

Postby Newcastle Flyer » Tue Oct 18, 2011 5:44 pm

Quite often today, this site has been very slow, and a few times, I had to close the browser and start again.
This is my signature
User avatar
Newcastle Flyer
 
Posts: 4298
Joined: Fri Apr 09, 2004 1:20 pm
Location: Somewhere between here, there & anywhere!
Has thanked: 33 times
Been thanked: 101 times

Re: Problem today.

Postby Newcastle Flyer » Sun Nov 27, 2011 8:01 pm

Is it me, or is this board starting to get Failpage-itis?
This is my signature
User avatar
Newcastle Flyer
 
Posts: 4298
Joined: Fri Apr 09, 2004 1:20 pm
Location: Somewhere between here, there & anywhere!
Has thanked: 33 times
Been thanked: 101 times

Re: Problem today.

Postby boronia » Sun Nov 27, 2011 8:07 pm

I have been on most of the day and had no problems, but couldn't reload from about 19:30
The Sydney Classic and Antique Truck (and Bus) Show
On again May 2018
@ The Museum of Fire.
User avatar
boronia
 
Posts: 17568
Joined: Sat Mar 06, 2004 5:18 am
Location: Sydney
Has thanked: 257 times
Been thanked: 1597 times
Favourite Vehicle: Dennis

Re: Problem today.

Postby Fleet Lists » Sun Nov 27, 2011 8:12 pm

There do not apear to have been any posts between 7.40pm and about 9.00pm but since I was not logged on during that time I do not have further information.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 20124
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 989 times
Been thanked: 1070 times

Re: Problem today.

Postby boronia » Sun Nov 27, 2011 8:15 pm

That would cover the time of my "outage".
The Sydney Classic and Antique Truck (and Bus) Show
On again May 2018
@ The Museum of Fire.
User avatar
boronia
 
Posts: 17568
Joined: Sat Mar 06, 2004 5:18 am
Location: Sydney
Has thanked: 257 times
Been thanked: 1597 times
Favourite Vehicle: Dennis

Re: Problem today.

Postby howlerbus » Sun Nov 27, 2011 9:38 pm

I had problems too, at least its not as bad as Failpage...
You got a real flash bus, but my one's flash one, eh
And I believe that my one's faster than yours, Mr Bond
'Cause mine's a red one'
User avatar
howlerbus
 
Posts: 2203
Joined: Thu Jun 30, 2005 12:30 pm
Location: Geelong
Has thanked: 37 times
Been thanked: 37 times
Favourite Vehicle: Diesel Buses

Re: Problem today.

Postby nbus » Sun Jan 08, 2012 3:20 pm

Did Bus Aus have a new Problem today as i could not get on for a bit close to 1 Hour. It did not come up at all.
No diggedy diggedy NB I`m the bad boy, roll MC, so sexy

I got the classy swag,Now that's why I get flagged.
nbus
 
Posts: 699
Joined: Wed Sep 30, 2009 1:28 pm
Location: Brisbane
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times
Favourite Vehicle: Volvo B7RLE [Volgren]

Re: Problem today.

Postby Fleet Lists » Sun Jan 08, 2012 3:40 pm

Yes it was off the air for about 3 hours - I have no idea why.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 20124
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 989 times
Been thanked: 1070 times

Re: Problem today.

Postby Bedford-29 » Sun Jan 08, 2012 3:48 pm

The gremlins were at work again.But it was strange ATDB was find and for next two to three nothing which I found a bit weird oh well ATDB is back on the air that's the main thing.
Previoulsy known as United Diesel 15
User avatar
Bedford-29
 
Posts: 4936
Joined: Mon Sep 20, 2010 1:31 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 555 times

Re: Problem today.

Postby Fleet Lists » Sun Jan 08, 2012 4:14 pm

It still seems to be very slow at times.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 20124
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 989 times
Been thanked: 1070 times

Re: Problem today.

Postby Volvo B12BLEA » Sun Jan 08, 2012 4:55 pm

It is up and running now.
Fleetlists and others do a good job keeping it going but so what if it is down for a while.
Any posts are my views or opinions and are NOT on behalf of any Organisation.
User avatar
Volvo B12BLEA
 
Posts: 4721
Joined: Wed Mar 10, 2004 4:23 pm
Location: Brisbane but prefer Adelaide.
Has thanked: 18 times
Been thanked: 20 times
Favourite Vehicle: Rail and Ships / Boats.

Re: Problem today.

Postby 900 series » Mon Jan 09, 2012 11:58 am

Another problem - either my memory's gone wonky or quite a large number of posts have mysteriously vanished in the WA forum - I know myself, Q4004 and insert_coin all posted in http://www.busaustralia.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=46296&start=425 from 8:00pm to 9:30 pm (on whatever timezone ATDB uses), plus there was a post by PoweredByCNG and a post in http://www.busaustralia.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=63532&start=50 at least - they all seem to have vanished.
900 series
 
Posts: 511
Joined: Thu Jul 14, 2011 5:34 pm
Has thanked: 207 times
Been thanked: 175 times

Re: Problem today.

Postby Daniel » Mon Jan 09, 2012 12:15 pm

It appears to be an issue with some server settings which are causing missing posts and issues with the fleet lists. We are presently working on getting to the bottom of this.
User avatar
Daniel
Administrator
 
Posts: 6784
Joined: Mon Jul 04, 2005 9:03 pm
Location: Sutherland Shire
Has thanked: 345 times
Been thanked: 919 times
Favourite Vehicle: Mercedes-Benz O405 / CC '510'

Re: Problem today.

Postby Fleet Lists » Mon Jan 09, 2012 12:56 pm

It would appear that they had a problem with the server yesterday - at some stage they may have had to fallback to solve it, causing some loss of data, but in the process they appear to have messed up some other things.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 20124
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 989 times
Been thanked: 1070 times

Re: Problem today.

Postby Bedford-29 » Mon Jan 09, 2012 1:08 pm

A big mess by the look of things I could not even get onto fleet-list as the SA fleet-list is showing function strtotime at the moment.
Previoulsy known as United Diesel 15
User avatar
Bedford-29
 
Posts: 4936
Joined: Mon Sep 20, 2010 1:31 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 555 times

Re: Problem today.

Postby Ben O » Mon Jan 09, 2012 6:36 pm

XXX. Looks like I picked the wrong day to do a mass update of the NSW fleet lists!
User avatar
Ben O
 
Posts: 2508
Joined: Sat Apr 17, 2004 5:30 pm
Location: Sydney
Has thanked: 100 times
Been thanked: 232 times

Re: Problem today.

Postby nbus » Mon Jan 09, 2012 8:56 pm

ATDB stll seems to be slow.
No diggedy diggedy NB I`m the bad boy, roll MC, so sexy

I got the classy swag,Now that's why I get flagged.
nbus
 
Posts: 699
Joined: Wed Sep 30, 2009 1:28 pm
Location: Brisbane
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times
Favourite Vehicle: Volvo B7RLE [Volgren]

Re: Problem today.

Postby 1whoknows » Tue Jan 10, 2012 6:58 am

Dont have a speed problem but a number of threads seem to be missing posts from Sun-Mon.
Cats are best.
User avatar
1whoknows
 
Posts: 3464
Joined: Tue Mar 09, 2004 11:55 am
Location: Melbourne
Has thanked: 30 times
Been thanked: 244 times

Re: Problem today.

Postby Mr OC Benz » Tue Jan 10, 2012 8:57 am

This is strange, I managed to be able to access the ATDB all afternoon yesterday and evening (I keep a tab open and refresh every so often), there were some periods of time, normally when it is the peak of the day that no one was listed online!!! Yet it seemed that everything was working fine, just no people online and no posts. I haven't had speed problems yesterday (although I have done so a few days ago), or fail to load pages, and I hadn't noticed any 'existing' threads go missing.

That is until this morning, it appears apparent that some of the above posts from yesterday which were posted did not appear nor did the members who were posting them! (excluding those who have their online status hidden)

I had also noticed my latest mod to my signature has reverted back to the one from about two days ago.
User avatar
Mr OC Benz
Moderator
 
Posts: 5667
Joined: Sat Jun 06, 2009 12:18 pm
Location: Sydney, NSW
Has thanked: 460 times
Been thanked: 1248 times
Favourite Vehicle: Anything German

Re: Problem today.

Postby gen man » Tue Jan 10, 2012 9:51 am

The fleetlists are still stuffed, full of strange codes.....looks like the BA Titanic is going down in 2012 in a big way! :shock:
need red GA:516, 517, 520, 521, 654 to 655, 662, 665, 668, 672, 676, 831.
AAT-Kings:
2014 - Year of Privatisation!
User avatar
gen man
 
Posts: 903
Joined: Sat Mar 06, 2004 9:20 pm
Location: On a Greyhound track
Has thanked: 26 times
Been thanked: 26 times
Favourite Vehicle: Leyland Worldmaster CRT2/1

Re: Problem today.

Postby captainch » Tue Jan 10, 2012 10:59 am

is there problems? I made posts now there dissapeared! :x under the comments about uta lepords,was after toxananas comments!
User avatar
captainch
 
Posts: 4467
Joined: Sat Mar 06, 2004 1:37 am
Location: Retirement village!
Has thanked: 3019 times
Been thanked: 456 times
Favourite Vehicle: M/O3533/MO687

Re: Problem today.

Postby Fleet Lists » Tue Jan 10, 2012 3:50 pm

gen man wrote:The fleetlists are still stuffed, full of strange codes.....looks like the BA Titanic is going down in 2012 in a big way! :shock:


In fact htere is nothing wrong with the fleet lists.

All that is needed is for the erroror messages to be suppressed - where is the person who can do that?
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 20124
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 989 times
Been thanked: 1070 times

Re: Problem today.

Postby Fleet Lists » Tue Jan 10, 2012 3:59 pm

No sooner had I posted the previous message and I found an email in my inbasked which provided the code to solve the problem. So hopefully all OK now.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 20124
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 989 times
Been thanked: 1070 times

Next


  • Advertisement

Return to News & Administration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests