What happened to this theme when using Firefox for ATDB?

News and comments about this board.

What happened to this theme when using Firefox for ATDB?

Postby Newcastle Flyer » Wed Mar 30, 2011 10:05 pm

What happened to the board style of this forum when using the Firefox browser. At the moment, it seems to be only this forum. But for some unknown reason, the computer restarted, while the ATDB forum was opened. I did change the board style, and back again to see if that would fix it, but that doesn't fix it. The other board style is okay, from what I can see.

(Edit under picture)

You can see how the text overlaps the lines separating each section.
Image

Edit: At the moment, if you go to the ATDB Index page, it seems okay, but when you open up a section, it does what the picture above shows.
User avatar
Newcastle Flyer
 
Posts: 3780
Joined: Fri Apr 09, 2004 1:20 pm
Location: Somewhere between here, there & anywhere!
Has thanked: 12 times
Been thanked: 68 times

Re: What happened to this theme when using Firefox for ATDB?

Postby PRT 065 » Thu Mar 31, 2011 6:23 am

No problems with firefox 3.1.6 or 4 on OSX

Have you tried reinstalling your browser or even to the point of reinstalling you OS if it restarted due to the board being loaded.
Regards,
PRT 065

If you have any issues with the Queensland section, please send me a private message.
User avatar
PRT 065
Moderator
 
Posts: 1145
Joined: Mon Mar 09, 2009 6:13 pm
Location: Brisbane But Prefer Sydney
Has thanked: 43 times
Been thanked: 26 times
Favourite Vehicle: Guess ?

Re: What happened to this theme when using Firefox for ATDB?

Postby C130 » Thu Mar 31, 2011 12:14 pm

I had this occur a while ago when using Firefox. I cleared the cache and cookies and it fixed the problem.
C130
 
Posts: 2500
Joined: Mon Oct 30, 2006 5:44 pm
Has thanked: 12 times
Been thanked: 31 times

Re: What happened to this theme when using Firefox for ATDB?

Postby Newcastle Flyer » Thu Mar 31, 2011 7:43 pm

It's. . on second thought better not comment, otherwise it will go again!
Signature on holidays
User avatar
Newcastle Flyer
 
Posts: 3780
Joined: Fri Apr 09, 2004 1:20 pm
Location: Somewhere between here, there & anywhere!
Has thanked: 12 times
Been thanked: 68 times

Re: What happened to this theme when using Firefox for ATDB?

Postby R44 » Thu Mar 31, 2011 7:43 pm

Could be Low Memory/RAM. What other programs / Processes did you have?
"For your convenience, please arrive at the station well before your train is due to depart" - Taylor Owyyns at Wentworthville Station
Asperger's Network - http://aspergersnetwork.com
User avatar
R44
 
Posts: 576
Joined: Wed Jul 21, 2010 1:12 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 42 times
Favourite Vehicle: MO-8205

Re: What happened to this theme when using Firefox for ATDB?

Postby Newcastle Flyer » Thu Mar 31, 2011 10:22 pm

DETNSWDER1, it's okay.
Signature on holidays
User avatar
Newcastle Flyer
 
Posts: 3780
Joined: Fri Apr 09, 2004 1:20 pm
Location: Somewhere between here, there & anywhere!
Has thanked: 12 times
Been thanked: 68 times


Return to News & Administration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest