Bus Australia Logo

News and comments about this board.

Bus Australia Logo

Postby Kitare » Thu Jan 13, 2011 11:54 am

The Bus Australia Logo at the top of the page has been missing for weeks.

Any idea when it might be back? Has it been stolen??
SO YOU THINK KIM KARDASHIAN CAN DANCE? THE FRIDAY *** ** * RETURNS THIS WEEK!!!
Kitare
 
Posts: 545
Joined: Sun Feb 07, 2010 9:18 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bus Australia Logo

Postby Frances » Thu Jan 13, 2011 12:38 pm

I can see it......................
User avatar
Frances
 
Posts: 556
Joined: Mon Jan 25, 2010 3:08 pm
Location: In a Castle in the Hills
Has thanked: 0 time
Been thanked: 13 times

Re: Bus Australia Logo

Postby Andrew » Thu Jan 13, 2011 1:47 pm

I have been able to see it for weeks. There must be an issue with the cache on your computer, kitare. Try refreshing the page and if that doesnt work, the only other thing I can think of is holding shift key while you refresh.
.
Job done.
User avatar
Andrew
Administrator
 
Posts: 6931
Joined: Sun Feb 29, 2004 5:02 pm
Location: The People's Republic of Campbelltown
Has thanked: 397 times
Been thanked: 230 times

Re: Bus Australia Logo

Postby Simes » Thu Jan 13, 2011 4:24 pm

It's not working for me either and I've emptied my cache
User avatar
Simes
 
Posts: 8961
Joined: Fri Mar 05, 2004 11:09 pm
Location: North Bexley
Has thanked: 121 times
Been thanked: 65 times
Favourite Vehicle: Mercedes Benz

Re: Bus Australia Logo

Postby Mr OC Benz » Thu Jan 13, 2011 4:57 pm

It worked for me since it was finally placed up again...
Worldwide Transport Spotters Rapid Response Unit
(Photographing transport for future historical reference)

German Omnibus Club of Australia
Find us on Facebook!
User avatar
Mr OC Benz
Moderator
 
Posts: 5092
Joined: Sat Jun 06, 2009 12:18 pm
Location: Sydney, NSW
Has thanked: 417 times
Been thanked: 894 times
Favourite Vehicle: Anything German

Re: Bus Australia Logo

Postby PRT 065 » Thu Jan 13, 2011 5:27 pm

The Issue is with the Subsilver 2 Theme.

Change to Prosilver and it works fine.
Regards,
PRT 065

If you have any issues with the Queensland section, please send me a private message.
User avatar
PRT 065
Moderator
 
Posts: 1147
Joined: Mon Mar 09, 2009 6:13 pm
Location: Brisbane But Prefer Sydney
Has thanked: 43 times
Been thanked: 27 times
Favourite Vehicle: Guess ?

Re: Bus Australia Logo

Postby boronia » Wed Jan 19, 2011 8:23 pm

I use subsilver. When the page start to load, there is a frame for the logo for about a second, then it disappears.
The Sydney Classic and Antique Truck (and Bus) Show
On again 14 June 2015
@ The Museum of Fire.
User avatar
boronia
 
Posts: 13222
Joined: Sat Mar 06, 2004 5:18 am
Location: Sydney
Has thanked: 166 times
Been thanked: 828 times
Favourite Vehicle: Dennis

Re: Bus Australia Logo

Postby Fleet Lists » Thu Jan 20, 2011 5:28 pm

It seems we had a problem with this when we first did this see viewtopic.php?f=17&t=38350&start=25

If only I could rememebr how we fixed it that time. I suspect this has happened since we had to reload the system recently and the necessary chnage was not included.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 15977
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 637 times
Been thanked: 626 times

Re: Bus Australia Logo

Postby boronia » Thu Jan 20, 2011 6:36 pm

boronia wrote:I use subsilver. When the page start to load, there is a frame for the logo for about a second, then it disappears.

This is on my home computer.

With my computer at work, the frame stays visible, but with just the little x in the corner.
The Sydney Classic and Antique Truck (and Bus) Show
On again 14 June 2015
@ The Museum of Fire.
User avatar
boronia
 
Posts: 13222
Joined: Sat Mar 06, 2004 5:18 am
Location: Sydney
Has thanked: 166 times
Been thanked: 828 times
Favourite Vehicle: Dennis

Re: Bus Australia Logo

Postby Fleet Lists » Sun Jan 23, 2011 6:10 pm

The two styles have separate folders from which the logo to be placed at the top of a page is selected.
The folder for prosilver contains the logo but the folder for subsilver 2 does not, hence it does not display.

When I created the logo last year I think someone sent me a PM how to get it into the folders concerned but that message has long gone and I can not rememebr how to get it into the folder for subsilver 2 or even what the name of the folder is. So any help in that area would be appreciated.
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 15977
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 637 times
Been thanked: 626 times

Re: Bus Australia Logo

Postby Fleet Lists » Sun Jan 23, 2011 6:29 pm

I found it - persevere and thou shall find.

I think it is working now
Living in the Shire.
User avatar
Fleet Lists
Administrator
 
Posts: 15977
Joined: Sat Mar 06, 2004 11:49 am
Location: The Shire
Has thanked: 637 times
Been thanked: 626 times


Return to News & Administration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest